Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Utálok iskolába járni, mit...

Utálok iskolába járni, mit tegyek hogy elviselhetőbb legyen?

Figyelt kérdés
Utálom az iskolát , az a baj hogy van egy tanár akit utálok és ő is engem és mindig szivat és minden órája előtt fejfájást kapok és elkezdek szédülni, most 2 hétig nem volt vele órám és addig tök jól voltam , most megint lesz és már rosszul vagyok. Ráadásul az osztályom is szar és nem igazán találom benne a helyem , segítsetek kérlek mit tegyek hogy elviselhetőbb legyen mert ez nagyon gáz. Előre is köszi a normális válaszokat. :)

2013. ápr. 6. 22:28
 1/4 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy hány éves vagy. PL. ha utál a tanár vagy leszarod vagy nem(utóbbit ne tedd rosszabbul járhatsz). :D Én is voltam így, hogy szar az osztályom de egy osztályban mindig vannak jobb arcok nálam ez akikkel lehet hülyülni. Keress ilyeneket és kommunikálj oda mész hozzá és pl. megvan a lecke? :D
2013. ápr. 6. 22:41
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi ! :D Jöhetnek még a válaszok
2013. ápr. 6. 23:09
 3/4 anonim válasza:
Felejtsd el azt,hogy utálod, próbálj meg nem foglalkozni vele, készülj az órájára, azt annyi ... ugyan ezt kell azokkal az emberekkel akiket utálsz vagy beszólogatnak neked, nézd levegőnek őket, esetleg mosolyogj rájuk . először biztos nehéz lesz, de ezt kell csinálni ebben a szar világban ;)
2013. ápr. 6. 23:28
 4/4 anonim válasza:
szerintem nagyon rossz helyzetben vagy dilis tanar rossz osztaly irj le 10 szot ami jo es rossz a tanarban es ha o utal akkor mutasd meg neki hogy kulonb vqgy nala sokat tanulj hallgass zenet ezzel kicsit kikapcsolsz ha az osztalyban van 1 eros szemelyiseg aki elnyomna mond azt neki hogy szimpatikus vagy mondjuk nekem nem da masnak biztos ilyenekkel magaba szall es nem lesz durva veled
2013. ápr. 7. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!