Érettségin mennyire nézik át a cuccokat?
Itt most olyan cuccokra gondolok, mint toll/hegyező/vonalzó/körző, stb.
Egy műanyag vonalzóba belekarcoltam egy egyenletet, ami azt asztalra letéve nem látszik.
Érdekelne, hogy érettségin szoktak annyira alaposak lenni a tanárok, hogy még a vonalzót is megnézik?
Nálunk mindent nagyon átnéztek, volt akinek még a töri atlaszát is, hogy nem írt-e bele valami pluszt.
Szerintem jobban jársz, ha megtanulod azt az egyenletet, mert ha észreveszik jegyzőkönyv..stb.
Ha lebuksz az nagyon égő.
Amúgy mi lehet az a nagyon bonyolult egyenlet, ami ráfér egy vonalzóra, nincs benne a függvénytáblázatban, és nem tanultad meg, mire belevésted a vonalzóba? Ezen kívül, ha kell egy vacak érettségin egy ilyen egyenlet, mennyi az esély, hogy pont kelleni fog, és ha esetleg kell is és nem tudod, mennyit befolyásol a végeredményen? Illetve, kicsit irigyellek, mert én amikor érettségiztem, nem egy bizonyos egyenletet nem tudtam, hanem valószínűleg elég sokat, mégis négyes lett és mérnök lettem. :D
Amint felvettek ahova menni akarsz ezek a dolgok egyből érvényüket vesztik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!