Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érettségin mennyire nézik át...

Érettségin mennyire nézik át a cuccokat?

Figyelt kérdés

Itt most olyan cuccokra gondolok, mint toll/hegyező/vonalzó/körző, stb.

Egy műanyag vonalzóba belekarcoltam egy egyenletet, ami azt asztalra letéve nem látszik.

Érdekelne, hogy érettségin szoktak annyira alaposak lenni a tanárok, hogy még a vonalzót is megnézik?

2021. ápr. 26. 22:16
 1/7 anonim válasza:
100%

Nálunk mindent nagyon átnéztek, volt akinek még a töri atlaszát is, hogy nem írt-e bele valami pluszt.

Szerintem jobban jársz, ha megtanulod azt az egyenletet, mert ha észreveszik jegyzőkönyv..stb.

2021. ápr. 26. 22:24
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk csak simán ránknéztek, egyedül a függvénytáblánkba lapoztak bele. De hidd el, kevésbé stresszelsz, ha megjegyzed az egyenletet, mint hogy azon stresszelsz, hogy nehogy lebukj.
2021. ápr. 26. 22:24
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk szúrópróbaszerűen nézték a négyjegyűt. Más eszközt nem, még a számológépet sem.
2021. ápr. 26. 22:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerűbb megtanulni. Ha lebuksz, buktad az egész érettségit.
2021. ápr. 26. 22:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha lebuksz az nagyon égő.

Amúgy mi lehet az a nagyon bonyolult egyenlet, ami ráfér egy vonalzóra, nincs benne a függvénytáblázatban, és nem tanultad meg, mire belevésted a vonalzóba? Ezen kívül, ha kell egy vacak érettségin egy ilyen egyenlet, mennyi az esély, hogy pont kelleni fog, és ha esetleg kell is és nem tudod, mennyit befolyásol a végeredményen? Illetve, kicsit irigyellek, mert én amikor érettségiztem, nem egy bizonyos egyenletet nem tudtam, hanem valószínűleg elég sokat, mégis négyes lett és mérnök lettem. :D

Amint felvettek ahova menni akarsz ezek a dolgok egyből érvényüket vesztik.

2021. ápr. 28. 09:40
 6/7 anonim ***** válasza:
a függvénybe minden benne van, mit karcoltál bele?
2021. ápr. 28. 10:51
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekünk semmiből nem néztek meg semmit. Nyelvből nem vihettünk saját szótárat, matekból a négyjegyűt meg egy héttel előtte beszedte a tanár, átnézte, és csak a beszedett sajátunkat használhattuk, amiket aznap reggel adott vissza. Más nem volt.
2021. máj. 17. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!