Milyen érzés volt, amikor elkészült a szakdolgozatod?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 6. 19:28
1/5 anonim válasza:
A szakdolgozatomon nagyon sokat dolgoztam. Csak a kutatás 3 hónap volt, és 500 fős kutatást tettem bele. Módszertani részre nagyon odatettem magam. Az elméletet háttérbe szorítottam, de természetesen volt benne.
Amikor kész lett, nem volt lehetőségem örömködni, mert 12 vizsga várt rám.
2/5 anonim válasza:
Még nem tartok ott, de úgy képzelem mint amikor meló előtt kora reggel szarok egyet.
Nagy munka volt, de neheze még csak most jön!
3/5 anonim válasza:
Semmilyen. Örültem hogy végre nem kell többet azzal a fossal foglalkoznom.
4/5 anonim válasza:
Igazság szerint több, mint egy évet csúsztam az alapszakos szakdolgozatommal, mert az istenért se akartam elkezdeni. Emellett kaptam egy jól fizető munkát is, ahol megmondták, hogy nem különösebben érdekli őket, hogy van-e diplomám vagy sem, így ez se motivált. Aztán mikor közeledett a nagy betűs "határidő", akkor nekikezdtem, de mintha a fogamat húzták volna az első 10 oldalnál. Utána szépen egyre jobban élveztem a feladatot, és a végére egészen megtetszett. Úgyhogy a végén, mikor leadtam, leginkább bosszankodtam és csak az dominált bennem, hogy "tényleg csak ennyi volt...?" Utána csináltam még két mestert, és a tervek szerint jövőre elkezdem a PhD-t is :) rájöttem, hogy kifejezetten szeretek kutatni :)
5/5 anonim válasza:
Hatalmas megkönnyebbülés :) Vége lett a hetek óta tartó stressznek, rossz alvásnak stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!