Mesterképzésen reális, hogy a tantervet nézve kb az 50%-át már tanultam vagy tanulni fogom BSc-n? (ugyanazon a szakon vagyok csak még alapképzés és másik egyetem)
Figyelt kérdés
Messze van a mester még nekem (ha megyek), de ez reális?
Ilyenkor ezeket a tárgyakat el tudom fogadtattni? (persze ha tényleg ugyanaz a tárgy)
2021. ápr. 1. 12:06
2/9 A kérdező kommentje:
ohh :(
köszi a választ!
2021. ápr. 1. 12:20
3/9 Ékezetes billetyűzet válasza:
Nem érdemes akkor arra a mesterképzésre menni.
4/9 anonim válasza:
Sajnos ez a legtöbb mesternél így van, különösen azoknál, amelyekre könnyű felvételt nyerni más irányú alapképzésekről.
5/9 A kérdező kommentje:
Igen, most nekem is az jutott eszembe.
Mondjuk egy adott specializáció érdekelne ott és annak a tárgyait nem tanultam vagy nem fogom.
És inkább munka lenne a cél már 23-25 évesen, szóval úgy teljesen új mesterbe nem gondolkoznék, ahol a sulira kéne nagyon koncentrálnom.
Ilyen értelemben jó, hogy kb a a tárgyak felét már tanultam, csak az lenne a legjobb, ha el is lehetne fogadtattni és nem kéne órákra járnom.
2021. ápr. 1. 12:37
6/9 anonim válasza:
Mesterképzésen nem lehet alapképzési tárgyakat elfogadtatni sehol.
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszokat!
Logikus is, hogy nem lehet, de azért jó lett volna.
2021. ápr. 1. 18:27
9/9 anonim válasza:
Pedig sok esetben metszik egymást az alapszakos és a mesteres tárgyak. Élveztem, amikor 3 év számvitel tanulmány után, amely végén mérlegképes könyvelő is lettem, kénytelen voltam végighallgatni a számvitel alapjait az ELTE-n.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!