Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az élelmiszer eladó az mit takar?

Az élelmiszer eladó az mit takar?

Figyelt kérdés
A pénztáros szebb megnevezése? Konkrétat sehol sem írnak, csak szépen körbe írják a semmit, de hogy mit fogok tudni a végén azt sehol sem találom.

ma 16:30
 1/4 anonim ***** válasza:
83%
Az nem élelmiszer eladó hanem élelmiszer bolti eladó lesz vagyis pénztáros a Pennyben Tescoban Sparban Aldiban Lidlben vagy az Auchanban
ma 16:36
 2/4 anonim ***** válasza:
24%

A pénztáros NEM eladó, föleg nem az, vagy nem CSAK.

Az eladó az, aki eladja az élelmiszereket, adott esetben emellett a pénztárban is dolgozik.

ma 16:36
 3/4 A kérdező kommentje:

Akkor ha jól értem ez több feladatkört is takar amiben benne van a pénztárgép használatának elsajátítása is?

Csak mert találtam egy tanfolyamot amely elvileg csak 80 órából áll és emiatt gondoltam hogyha ilyen rövid akkor csak a pénztárosságot takarja

ma 16:45
 4/4 anonim ***** válasza:
80%
A kettes butaságot ír mert a pénztáros maga az eladó tehát nincs a boltban egy külön ember aki kínálgatja az árut és ő az eladó. A pénztáros az eladó. Rajta kívül csak áru feltöltő dolgozik a boltban
ma 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!