Szóltál már be tanárnak? Ha igen mi lett a vége?
Mondok neked valamit: Jól tetted, és ne bánd! Komolyan mondom, hadd tudja a penésszelet-képű, hónaljszájú tanárod, hogy ki van a tököd vele! Én is szóltam már be tanárnak. És nem azt mondom, hogy ez a követendő példa, de van az a szituáció, amikor érdemes neki beszólni. Tanárúr az alany, aki azért adott beírást, mert óra előtt kiköptem a rágóm a szemetesbe. Megmondam neki óra után, hogy engem nem érdekel, miért ad beírást, de felhívtam a figyelmét arra, hogy ahogy ő is engem, úgy én is tiszteletlennek tartottam őt. 19 évesen azért már nekem is lehet szavam úgy gondolom. Egyébként nem ordibáltam vele, nem voltam feszült, nem káromkodtam előtte, igazából úgy beszéltem vele, mintha veled leülnék kávézni mondjuk és beszélnénk valamiről. Normálisan, választékosan, érthetően elmondtam az észrevételem neki, eleinte próbálta az önbizalmamba belevágni a kést, de utána ő is látta, hogy értelmileg más szinten vagyok hozzá képest (csak semmi nagyképűség!). Szóval igen, szerintem nem elítélendő, ha beszólsz egy tanárnak, de azt tedd korrekten, hogy ne keletkezzen támadási felület rajtad. Szerintem korrekt voltál, ha erre megsértődik, legfeljebb leülsz vele és megbeszélitek az ébredező konfliktusotokat.
20/F
#1-es - Penészszelet képű, hónaljszájú?
Ezt egy másik emberről?
És te vagy nagyra az értelmi színvonaladdal?
Okké... :DDD
Kérdező, a stíluson múlik minden. Ha valóban csak ennyi hangzott el, vagy legalábbis ilyen stílusban ("sosem volt szimpatikus"), esetleg normálisan meg is indokoltad (halkan motyog, mindig késik, nem javítja ki a dolgozatokat, nem csípem a gyerekkori történeteit, túl sokat/keveset követel stb.) azzal senkinek nem lehet problémája, neki sem lesz, hidd el. Ha viszont a megjegyzésed személyeskedéssel, arrogáns-lekezelő hozzáállással és/vagy alpári stílussal párosult, az már más. Az valóban kellemetlen.
Csak úgy első látásról itéltem. De mikor elöszőr meglàttam, igazából jó véleményem volt róla. És mem tudom,mi lehet rajta nem szimpi. Csak egyszerűen leírtam, mert ez olyan "menő" Ha beszólsz egy tanárnak.
De tanultam belőle, h mégsem olyan jó. És semmi értelme. Hisz erre sem volt semmi jogom és az indokom sem volt értelmes.
Én szóltam már be, jogosan, szemtől szembe, órán. Egyszerűen nem tartott órát, és míg ez pár embernek tetszett, nekem sértette a jogaim és természetesen szóltam érte. Erre rengeteg alkalommal sor került.
Év végén a tanár iskolát váltott, de egy év kihagyás után visszatért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!