Van olyan oldal, ahol egyetemi szakkönyveket tudok digitálisan olvasni, letölteni?
Nézd meg az egyetemi könyvtár honlapján, hogy milyen adatbázisokhoz van előfizetés, lehet, hogy azok egyikén megtalálod!
Keress rá a kiadóra (ha nincs benne az irodalomjegyzékben, akkor a könyvtár katalógusa segít), hátha van nekik olyan szolgáltatásuk, amelyikben elérhető!
Az egyetemi könyvtárak közül sokban a járvány alatt is elérhető a kölcsönzési szolgáltatás, úgyhogy ha elérhető közelségben laksz, akkor offline is hozzáférhetsz.
A Typotex kiadónak van egy diákoknak szánt felülete, ami éppen úgy működik, ahogy te képzeled: bejelentkezel egy egyetem által kiosztott azonosítóval (ugyan nálunk nem pont a NEPTUN-nal), és olvashatod online az összes könyvet, amelyiknek van elektronikus kiadása. A legtöbbnek van.
Itt csak a kiadó saját könyveit lehet olvasni, és nem tudom, hogy a jogi irodalmuk mennyire gazdag, de rápillantani mindenképp megéri.
Az ELTE-nek is van hasonló oldala: [link]
Ezt nem ismerem részletesen, ha működik, talán itt több jogi kiadványt találsz.
Végkutattam a rég elmentett könyvjelzőimet, még egy ilyet is találtam:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!