Van olyan oldal ahol egybe vannak szedve témakörönként a töri/matek érettségi feladatok?
Úgy értem hogy van egy téma pl Hunyadi Mátyás, és az összes vele kapcsolatos eddigi érettségi feladatot megtalálom egy helyen
Előre is köszi a válaszokat
Töriből volt ilyenem. Sajnos nem tudom már hol találtam, régen volt.
De van ilyen, ne add fel. Talán valamelyik érettségire felkészülős Facebook csoportba beküldték tavaly. Csatlakozni mindenképp érdemes
Sok sikert a vizsgáidhoz
Szia!
Itt bár nem ennyire részletesen, hogy pl. Hunyadi Mátyás, de korszakonként, egyetemes és magyar törire lebontva ki vannak gyűjtve a feladatok.😊
Jó szemezgetést és gyakorlást!:)
Szia! Kozben meg ez az oldal jutott eszembe, en innen is szoktam gyakorolni, frappans kerdesek vannak, hatarozottan nem ostobak vagy egyszeruek, raadasul nagy mennyisegben. Nyilvan ez nem erettsegi, viszont jatekos tanulas, ket essze gyakorlasa kozotti kikapcsolodas.:) (ekezetek miatt bocsi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!