Szakdolgozathoz kérdőívet hol lehetne sok emberrel kitöltetni? Van erre valamilyen oldal?
Köszönöm a tippeket!
Ha esetleg valaki erre jár és lenne 5 perce, nagyon egyszerű közösségi média témájú, főleg választgatós 5 perces kérdőívről van szó, nagyon hálás lennék a kitöltésekért:
Pár apróság.
Mivel szakdolgozatról van szó, ami egy eléggé komoly munka - ezért a nyelvezete is megfelelő legyen - még a kérdőívnek is.
Az elején a leírásba magázódsz, a kérdőívbe már tegezel.
Nem chaten vagyunk, hogy "korod".
Kitöltöttem, én vagyok az 51 éves egyetemi tanár. :)
Érdemes lenne legközelebb átgondolni, jó-e, ha a tájékoztatás magázó, a kérdőív tegező stílusú. (Szerintem nem.)
És a 4-es válaszát is fogadd meg. Minden egyetemi szakdolgozati kérdőívet úgy kezdenek, hogy:
- Sokkal szebb lenne ez a megfogalmazás:
"Teszt Elek" vagyok, a "Budapesti Műszaki Egyetem mérnökinformatikus" végzős hallgatója. Kérem, hogy az alábbi kérdőív kitöltésével segítsék kutatásomat a szakdolgozatom megírásához! [...]
Vagy hasonló megfogalmazás, de tényleg illik bemutatkozni és megjelölni az intézményt és a szakot.
Viszont az pozitívum, hogy figyeltél arra, hogy ne legyenek kötelező jellegűek (az sokszor kitölthetetlen tesztekre vezet és kiszoktam lépni, ha egyszerűen nincs rá válasz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!