Van olyan jogi egyetem az országban, ahol minden analfabéta megkapja a jogász diplomát?
#3 igen, és mégis milyen relevanciája van annak, hogy az ókorban Caesar meg stb. idején milyen jogot használtak? Ne nevettess már! Én a tantervből simán kihúznám, és max szabválként lenne, ha valakit érdekel. XD
Semmi köze a római jognak a mai hatályos jogszabályokhoz, akárhány joghagatót megkérdezek mind csak szidja azt a vicc tantárgyat, hogy 5 forintot nem ér, nem lehet belőle megélni, semmit nem fogsz a szakmádban használni belőle, de mégis erőltetik. Olyan mint az Alkotmánytörténet. Az se érdekel a kutyát sem, a ma hatályos Alkotmány a lényeg, meg a mai államszervezet, kit érdekel hogy alakult ki.
Én vegeztem jogi területen alapképzést, felmondom neked a BTK-t bármikor xD Római jogot meg nem tanultam, mégis megvagyok nélküle.
Szóval a kérdésem: van olyan egyetem, ahol fizetősön nem szivatnak annyira? Ahol nem veszik komolyan az ilyen elsőéves töltetlék szóró időpazarló tárgyakat?
Pls a kérdéyre várom a választ. Amennyiben kioktatás lesz, vagy okoskodás, töröltetni fogom a válaszokat, valamelyik nap is 12 választ töröltettem egy kérdésnél, mert egy se arra válaszolt.
Hűha, de nagyra vagy magaddal.
Nem szokásom kioktató jellegű válaszokat írni, de csak eljut hozzád, ha megírom, hogy 3.éves joghallgató vagyok...
Aki nem képes a Rómát megtanulni, annak nem való a szak. Lehet ugrálni, hogy semmi értelme, de igenis megtanít tanulni. Kiváncsi vagyok mennyire vagy valóban képes értelmezni a Btk-t. A római jog egy szűrő. (Remélem meghúznak, és közelében sem leszel a jogi egyetemnek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!