Milyen tapasztalat van szóbeli elméleti záróvizsgáról?
Figyelt kérdés
Én félek sok az anyag egyik tételnél 80 oldal anyagát kell felmondani 5 perc alatt.Azt mondta a tanár 5 bőviett mondat elág de ehhez képtelenség 5 bővített mondatot mondani.2021. márc. 3. 22:10
11/19 anonim válasza:
Tehát hogy a 400%-ot akarod teljesíteni, mert azt hiszed, hogy az a 100; de közben meg az már a 4X-ese a jól megtanult tanulnivalónak. Tehát te már a 4Xesét akarod teljesíteni a jó feleletnek, mert azt gondolod 100-nak, közben az már 400 lenne. De egyébként pl ha megcsinálod mondjuk 80%-osra, már az is szép eredmény, vagy egy 90, vagy egy 75 is szerintem lehet jó már akár.
12/19 A kérdező kommentje:
Júliusba lesz a vizsgám tavaly egy személyt aki felsőbb éves volt elvágtak azóta félek a vizsgától.
2021. márc. 3. 22:59
13/19 anonim válasza:
Neked meglesz, ő lehet, hogy azért pattant le, mert vagy nem készült eleget, vagy őneki nem ez volt a sorsa. Állj úgy hozzá, hogy neked ez mindenképpen meglesz. Tehát a hozzáállás az már egy jó alap lehet. Meg pl elszántság tehát. Szóval tehát hogy "elszántság kérdése".
14/19 A kérdező kommentje:
Olyant is tudok, hogy ösztöndíjas tanuló volt záróvizsgán elvágták.
2021. márc. 3. 23:05
15/19 anonim válasza:
*Szóval nem morfondírozol ilyeneken, hanem odamész, és megcsinálod. Nincs apelláta, meg fel se merüljön, hogy nem fogod tudni megcsinálni. Ez vesztes gondolkodás; legyél te győztes !!!! :):) Felmerülni se hagyd gondolatban ezt a lehetőséget, hogy esetleg nem sikerül. Határozd el magad, hogy profi leszel, mert te ügyes vagy; és meg tudod csinálni, nem azért jártál végig egy képzést becsülettel, hogy a záróvizsgánál elhasalj. Tehát csak odamész, és megcsinálod, és valakitől pl még hallottam olyat is, hogy pl "Kétségem sincs afelől , hogy méltó vagyok rá." tehát pl neked a te esetedben, ne legyen kétséged se a felől , hogy meglesz a diplomád, és megérdemled. És szóval ha tényleg becsülettel megdolgoztál érte; akkor az menő; akkor az a diploma; -ezeket már újra én mondom- jár neked. Tehát ha tettél bele rengeteg időt, energiát, munkát; akkor az neked már tehát jár; és fel se merülhessen, hogy nem lesz meg.
16/19 anonim válasza:
*apelláta helyett próbáltam keresni másik szót, másik kifejezést; de nem jutott eszembe:D Most inkább úgy mondanám, hogy nincs más lehetőség, ne hagyj másik opciót, másik opciónak, kifejletnek lehetőséget; minthogy meglesz. Tehát ne is engedjél más opciónak teret. :):) Hogy nem lesz meg, az ne legyen létező opció; és akkor nem is lesz az. :):) Tehát,hogy határozd el, szánd el magad; hogy ez meglesz; és akkor kész, és akkor majd pró leszel. :):)
17/19 A kérdező kommentje:
Köszi a biztatást kedves egyetemi tanár, vagy diák.Mert szóktak írni tanárok is vagy diákok is erre az oldalra.
2021. márc. 3. 23:12
19/19 anonim válasza:
Csak nagyjából kell tudnod szóval nem kell mindent tudnod abból a 80 oldalból amit meg nem tudsz az helyet valamit elkezdsz mondani, irodalom tanárom szavaival "a semmiről is kell tudni beszélni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!