Milyen tapasztalat van szóbeli elméleti záróvizsgáról?
Figyelt kérdés
Én félek sok az anyag egyik tételnél 80 oldal anyagát kell felmondani 5 perc alatt.Azt mondta a tanár 5 bőviett mondat elág de ehhez képtelenség 5 bővített mondatot mondani.2021. márc. 3. 22:10
1/19 A kérdező kommentje:
Elég lesz elírta a telefon.
2021. márc. 3. 22:11
2/19 anonim válasza:
Olyan, hogy tapasztalat egységesen nincs.
3/19 A kérdező kommentje:
Úgy akartam írni, hogy tapasztalaitok,de az oldal nem engedte,hogy kiírjam nyilvánosan így a kérdést.
2021. márc. 3. 22:25
4/19 anonim válasza:
Töriből 5 perc volt és simán ment, angolból 45 perc és rosszindulatú kekeckedés volt. Vizsga előtt pont fordítva gondoltam és tévedtem.
5/19 anonim válasza:
Nem értem. Ha a tanár látja,hogy tudod, és kitöltötted az öt percet; akkor majd megállít, hogy látja,hogy tudod, ötös. Foglald össze írj előre le magadnak tételtanuláshoz akár ilyen kulcsszavakat mindhez, hogy minek kéne mindenképp bennelennie, ozt azokat tanuld meg; vagy pl 1-2 mondatot is írhatsz, és akkor aláhúzogatni benne a kulcsszavakat, hgoy szembetűnöbb legyen.
6/19 anonim válasza:
*de inkább szal gondolatjelekkel írd össze a dolgokat, és azokból tudjál minél többet.
7/19 anonim válasza:
*nem kell erőn felül (bocsi,hogy nem egybe írom.)
8/19 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy elmondod amit tudsz és aztán elkezdenek kérdezni teológiai anyagból például tudod, hogy mi az a teothokosz de belebonyolódsz Aqnióiba aztán meg se mersz mukkanni.
2021. márc. 3. 22:45
9/19 anonim válasza:
Csigavér, ez csak egy vizsga, ez egy felelés; nem a kivégzésedre mész, úgyhogy nyugi. Szerintem simán túl szigorú vagy önmagadhoz. Azt a vizsgát már biztos csomóan mások is sikeresen megcsinálták előtted. :) Ha addig eljutottál, ahol most tartasz, biztos most is menni fog!! :):)
10/19 anonim válasza:
*Vagy mondjuk lehet, hogy pl túl nagynak látod a feladatot, és amit te 100%-nak hiszel, az valójában 400%, és annyit vársz el magadtól, mert azt hiszed; az a max?:O) Tehát ne aggódjál, kérlek :):) Készüljél jól, és akkor nem lesz semmi baj. Tehát lehet, hogy pl most is fel tudnád mondani akár hármasra; csak fenn vagy akadva valamin, mert azt hiszed,nem tudod a tananyagot; de lehet, hogy pl helyből meg tudnád írni hármasra. :) Ne aggódj tehát, hanem készüljél becsülettel, azon a módon, ahogy neked a leg optimálisabb. :):) Tehát azzal a módszerrel. :):):) Ami neked működik, ami neked bevált eddigis; pl ha kijegyzeteled; leírod külön lapra újból, amiket tudni kell, máris szerintem előrébb vagy. aDdigis, amíg leírod, rögzül, meg így pl személyesebb is; mert pl nem biztos, hogy ugyanúgy sikerül az összes pl "k"-betűdnek az alakja; és akkor tehát még a szavak kinézetének alakjáról is könnyebben meg fogod tudni talán jegyezni; tehát én mindenképpen csinálnék kézzel írott gondolatjelezést; és arról tanulnám meg.:):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!