Szerintetek meghosszabítják a korlátozásokat áprilisig?
#3: a média csinálja a hisztit.
De a valóságban tragikus a helyzet. 10 intenzív osztályra bekerülő közül 8 a hátsó kapun át távozik, és vannak köztük fiatalabbak is. Most megint kezdenek feltöltődni az ágyak... (Igen, elindult a 3. hullám teljes korlátozások mellett, ennek okát lehetne fejtegetni bőven)
Nem kell pánikolni, csak hordani rendesen a maszkot, távolságot tartani, oltatni. Ha erre most bekövetkezik egy nyitás, akkor nem tudom mire számíthatunk....
Üdv, egy COVID intenzíven dolgozó
#5 Gratulálok, értelmes komment.. hogy ne lennének már betegek az emberek...
Valóban tök értelmetlen a munkám, vissza is adom az orvosi diplomámat.
Én a középiskolásokra nézve amolyan köztes megoldást javasolnék. Hetente/kéthetente egy napot be kellene járniuk, hogy a tanárok tudjanak normálisan számonkérni. A jelenlegi digitális számonkérés a vicc kategóriába tartozik. Csak az ír egyest, aki nem tudja használni a googlet.
A bejárás alatt természetesen kötelező lenne a maszk viselése. Jelenleg 1-8 osztály bejár az iskolába, kötelező maszkviselés mellett, de 30+ diák van egy tanteremben. Szerény véleményem szerint a nyolcadikosokat simán otthon lehetne tartani a középiskolai felvételik után és helyettük a végzősöket (érettségizőket) kellene berendelni az iskolába az érettségire készülni.
Egyetértek a #4-essel.
Sajnos megint kezd beindulni ez az egész, több ismerősünk is kórházba van. Van olyan akit máshova kellett vinni mert itt a városban már nem volt egy hely neki.
Anyukám szintén eü dolgozó, az intenzíven feküdt hetekig. Nem sok kellett neki, hogy ő is máshogy menjen ki a kijáraton...
Különben én is diák vagyok és már szívesen mennék vissza de sajnos nem lehet mit tenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!