Hogy tudnak egyszerre ennyi anyagot megtanulni az orvosok/ügyvédek?
Figyelt kérdés
Barátnőm mesélte hogy van hogy egy nap egy könyvet kell megtanulnia, de én nem tudom ezt hogy elképzelni.. ha egyszer elolvasná am és úgy tanulná meg idő se lenne rá.. Nektek van valami bevált tippelek tanulásra?
Én nagyon szeretek tanulni, minden nap tanulok legalább 3 órát de nem tudom magam felhozni ilyen szintre.
2021. febr. 17. 20:04
1/2 anonim válasza:
Figyi, szerintem ez az 1 könyv/nap erős túlzás. Valamint az órákon, jegyzetelés közben lehet tanulni a legtöbbet.
Viszont az is igaz, hogy napi 3 óra tanulás elég kevés már az egyetemen, főleg vizsgaidőszakban.
Az a tipp, hogy nem szabad halogatni és akkor nem marad sok anyag kevés időre.
2/2 anonim válasza:
Én gyógyszerészetis vagyok, de itt se kevesebb az anyag. Gyakorlás kérdése, bele lehet jönni idővel, egyrészt azért, mert megtanulod beosztani a dolgokat, másrészt pedig fejlődik a memóriád és a tanulástechnikád. Elsőre nehéz belejönni, de utána egyre könnyebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!