Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerettél már bele tanárba?

Szerettél már bele tanárba?

Figyelt kérdés
Miért történt, hogy viselkedtetek egymással? Volt valami előzménye?

2021. febr. 16. 04:46
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Nem, de az orvosomat betegesen imádom.
2021. febr. 16. 05:02
 2/8 anonim ***** válasza:
45%
Igen
2021. febr. 16. 07:57
 3/8 anonim ***** válasza:
65%
Jézusom dehogyis.
2021. febr. 16. 08:03
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Az általánosban egy egyetemi hallgató tanította nekünk a hittant, 8 évvel volt idősebb nálam. Akkor nagyon beszerelmesedtem, viszont túl nagy volt a korkülönbség, de még így is sok időt töltöttünk együtt, nagyon jó barátok lettünk. Nem történt köztünk semmi, aztán pedig gimnazista lettem, és már nagyon ritkán találkoztunk. Most néhány évvel később még mindig jóban vagyunk, viszont neki már felesége van, én pedig egyetemre készülök. 18/L
2021. febr. 16. 08:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2021. febr. 16. 12:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen. Gimis koromban a testnevelő tanáromba. A szerelem nem teljesedett be. viszont a jó barátság azóta is tart. Már a saját lábamon állok, elvégeztem egy egyetemet is.
2021. febr. 22. 20:45
 7/8 anonim ***** válasza:

igen, többe is.

mindig tudtam hogy nem lesz belőle semmi, soha nem is volt, csak álmodoztam róluk mert jól esett :)

persze nem terveztem elmondani nekik, mivel nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni őket, de lehet hogy néha észrevehető volt.

2021. márc. 22. 19:46
 8/8 anonim ***** válasza:
73%

A tesi tanárjába majdnem minden tini lány beleszeret.

Mert a férfi tesi tanárok általában sportosak, ha meg még fiatal és jó képű is hozzá akkor a csajokról le olvad a bugyi.

A kérdésre válaszolva.

Igen volt sok tanárnő amelyikre be voltam indulva (én pasi vagyok). Még általánosba is, pedig akkor még csak 12-13 éves kis porba fingó lehettem. Aztán közép iskolába is voltak csinos tanárnőim. De egyikre se mertem rámenni.

Már esti gimnáziumba jártam mikor jött egy gyönyörű kémia tanárnő (kb 26-28 éves lehetett én meg 20- körül) Nem volt fiúja, megkérdezték az osztályból mások (akik bátrabbak voltak mint én, meg idősebbek) és mondta hogy nincs férje, se vőlegénye, se barátja. Szóval divatosan szólva szingli volt. Na arra komolyan rá akartam mozdulni csak nem mertem. Aztán mire kettőt pislogtam hogy esetleg kicsit beszélgetek vele, azt vettem észre hogy már gyereke van, mert közbe én már eljöttem onnan egy közelebbi esti suliba. De utólag már nem bánom hogy nem mozdultam rá mert a gyerek után nagyon elhízott, és sajnos arcra is. Pedig jó lett volna tudni milyen lehet egy tanárnővel. Kis tökös korom óta birizgálja a fantáziát.

2021. máj. 19. 02:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!