Felvettek oda ahova szeretted volna?
Figyelt kérdés
Melyik egyetem, melyik szakra? Hány pontod volt?2020. júl. 23. 20:04
1/18 anonim válasza:
Igen. ELTE, Gyógypedagógia kar. 416 pontom volt, a ponthatár 383.
2/18 anonim válasza:
Igen, felvették a lányomat
ELTE korea szak 397 a ponthatár
Csak azt nem értem, hogy létezik, hogy a tavalyihoz képest itt 40 ponttal emelkedett a ponthatár az előző évhez képest, miközben az összes más szaknál meg lejjebb ment. Mondjuk a lányom bent van, de szomorú mert a kisbarátnője akivel együtt akarták ő nem jutott be.
3/18 anonim válasza:
2+ 420 pontja volt, a ponthatár 397.
4/18 anonim válasza:
*ELTE-BTK keleti nyelvek kúltúrája korea szak-így pontos
5/18 anonim válasza:
Igen... De a fizetosre, igy nem erzem nagy buszkesegnek. Kicsit felesleges volt 1 nyelvvizsga, ket emelt erettsegi es jeles bizi. Mondjuk szamitottam ra, mert az elozetes oonthatar alatt voltam picivel. Remélem jovo ilyenkor atsorolnak allamira.
6/18 anonim válasza:
5 Nálunk államilag támogatottra vették fel a gyereket 2+3+4-es voltam:)
7/18 anonim válasza:
#5 vagyok
1:gratulalok!
2:ki az aki kepes mas sikeret lepontozni?
8/18 anonim válasza:
7 Mi volt a két emelt érettségizett tárgyad? és a nyelv?
10/18 anonim válasza:
Tényleg, és hogy hogy nem jutottál be államilag támogatottra? mikor minden szakon kivéve a koreain csökkentek a ponthatárok. A koreain +40-es emelkedés volt, és neked két emelted volt+nyelvizsga-és nem jutottál be államira. Ezt hogy sikerült? melyik szakra nem jutottál be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!