Felvettek oda ahova szeretted volna?
Figyelt kérdés
Melyik egyetem, melyik szakra? Hány pontod volt?2020. júl. 23. 20:04
11/18 anonim 

válasza:

*csökkentek a ponthatárok jelentősen
12/18 anonim 

válasza:

Gazdalkodasi es menedzsmentre.
13/18 anonim 

válasza:

Elozetes ponthatar egyik helyen sem csokkent, igy mar junius eleje ota tudtam, hogy a fizetosre vesznek fel
14/18 anonim 

válasza:

12 De ha a tavalyinál államilag támogatottra bejutottál volna a ponthatárod alapján, akkor most, hogy csökkentek hogy hogy nem?:D
15/18 anonim 

válasza:

13 *Elozetes ponthatar egyik helyen sem csokkent,
Mindenhol csökkent, kivéve a koreai.
16/18 anonim 

válasza:

Egy szoval nem mondtam, hogy a tavalyira bejutottam volna vagy sem (tavaly nem is gondolta, hogy ide fogok jelentkezni) Minden gazdalkodasi képzésen, vendeglatasban az elozetes ponthatarok NEM csokkentek. Van elet koreai szakon kivul is, de oszinten orulok a gyermekenek, buszke lehet ra!
17/18 anonim 

válasza:

Igen fel, BGE-PSZK gazdaságinformatikára 368 ponttal. :)
18/18 anonim 

válasza:

16 *de oszinten orulok a gyermekenek, buszke lehet ra!
Köszönöm, az vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!