Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki 28-30...

Van itt olyan, aki 28-30 évesen jött rá, hogy a jelenlegi helyett más szakmában szeretne dolgozni?

Figyelt kérdés
28 éves vagyok, de egyre gyakrabban gondolok arra, hogy 10 évvel ezelőtt még mennyire másra vágytam. Azóta elvégeztem egy egyetemet, viszonylag jó szakmám lett, de ha újra választhatnék, biztosan mást tanulnék. Van köztetek olyan, akinek hasonlóan alakult az élete? Szerintetek ennyi idősen vissza lehet ülni az iskolapadba?
2021. febr. 8. 14:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Jelen! :D Középsuli után elvégeztem egy egyetemet, majd rájöttem, hogy nem ezt akarom. Aztán elvégeztem egy másikat és most már mesterképzésre járok. 35 évesen, család, 2 kicsi gyermek mellett. Tanulni sosem késő, ez az én véleményem. Csoporttársaim között 40, 43 évesek is vannak.

Nem is értem sokan miért pánikoltok emiatt....számos kérdés van itt, hogy: Szerintetek öreg vagyok elkezdeni az egyetemet? stb. Senkit sem érdekel ott, hogy ki hány éves, mindenki egyforma "padban ülő diák".

Én biztos hogy nem itt kérdezgetném hogy szerintetek....hanem ami az álmom és amit szeretnék abba gondolkodás nélkül belevágnék, és tennék rá nagy ívben hogy ki mit gondol. Pláne meg a korom miatt.

Bocsi, hogy ezt a Te kérdésednél írtam le, de már nem bírtam. Igen, amúgy kezdj bele és légy az aki mindig is szerettél volna lenni. Több lábon állni nem szégyen.

Sok sikert!

2021. febr. 8. 16:57
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a véleményedet! Jó olvasni a soraidat, tele vannak optimizmussal és bátorsággal! Igyekszem pozitívabban tekinteni a jövőbe!
2021. febr. 8. 19:15
 3/3 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Szívesen! :) Menni fog az, állj hozzá úgy hogy megcsinálod akkor is! Fiatal vagy, vágj bele! ;)
2021. febr. 8. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!