Az egyetemi kollégiumban közös zuhanyzó van? Ha igen van rajta függöny?
Figyelt kérdés
kollégium, zuhanyzó2021. febr. 8. 13:38
1/8 anonim válasza:
Van... Ha épp egy szexelő pár le nem szaggatta 😆 most mit izélsz? Nincs is kollégium. Mire újra lesz, addigra te már rég 30 on felüli leszel 😆
3/8 anonim válasza:
Vannak olyanok, ahol a szobához saját vizes blokk tartozik, vannak olyanok, ahol emeletenként közös fürdő van.
4/8 anonim válasza:
Változó. Én egy kolin belül is laktam külön-külön épületrészben, ahol az egyikben a blokkhoz tartozott egy fürdő és egy wc (tehát négyen osztoztunk rajta), míg a másikban közös fürdő volt a folyosón. Nekem semmi problémám nem volt a közös fürdővel sem, sőt. Minden nap takarították és teljesen tiszta, rendezett volt (szerintem a saját fürdőnk néha rosszabbul nézett ki...), soha nem volt tömeg és nem kellett várnom a másikra, a legtöbbször egyedül voltam bent, volt függöny is és kéztörlő, wc papír... annyi, hogy tőlünk picit messzebb volt és nyilván kényelmesebb, ha nem kell végigslattyogni a folyosón, ha fogat akarsz mosni stb.
5/8 anonim válasza:
Nálunk is közös zuhanyzó van a folyosón, lányoknál van függöny, fiúknál nincsen, de vannak mindenhol elválasztó falak.
6/8 anonim válasza:
Nálunk nincs függöny, és elválsztófalak se mindenhol.
7/8 anonim válasza:
Utolsó:
Egy kollégiumban két vagy több zuhanyzó nem egyforma? Az meg hogy a fenében? Egyébként melyik koli az ilyen ahol ekkora eltérések vannak?
Ja és mind a kérdező, mind a válaszolók leírhatnék, hogy melyik koliról is van szó, mert csak úgy van értelme. :)
8/8 anonim válasza:
Miért baj, ha nincs rajta függöny?
Nem kell egymás előtt szégyenlősnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!