Egyetemi koliba közös fürdőben nálatok van függöny?
Figyelt kérdés
2020. júl. 7. 18:20
2/13 anonim válasza:
Nálunk a lányoknál van, fiúknál nincsen.
7/13 anonim válasza:
Gondolom úgy érted a közöset hogy 6 vagy több zuhanyzó van egy fürdőben mert szerintem kötelezően kellenene hogy legyen zuhanyfüggöny.
Én személy szerint erről nem tudok beszélni mert nálunk úgy van hogy 2 három emberes szobára vagyis 6 emberre jut 1 zuhany ott meg van függöny.
8/13 anonim válasza:
"szerintem kötelezően kellenene hogy legyen zuhanyfüggöny"
Hát brutál sok minden hiányzott a koliból, többek közt ez is, de nem ez volt a legégetőbb. Válaszfalak vannak, függöny nem volt, de mivel egymás mellett voltak, kb. nem láttuk egymást.
A nagyobb gond a rossz wc, kosz, igénytelenség volt, ami részben a lakók hibája is volt.
2015. Bp.
9/13 anonim válasza:
Hát lehet, hogy kötelezően lenni kéne függönynek, meg van is azt hiszem, csak nem teszik fel. Amivel talán jobban is járunk, mert gusztustalan. (Egyébként nálunk több közös fürdő van és van amelyikben van függöny, szóval ha valakit nagyon bánt, át lehet oda menni.)
10/13 anonim válasza:
Nálunk koedukált a közös fürdő, szerencsére van függöny:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!