Kaphatok igazgatóit azért, mert messengeren beszéltem e-cigi üzletről? Suliba jár a gyerek. Iskolában semmi cigiről nem volt szó. Jogosan kapom?
Figyelt kérdés
2021. jan. 28. 15:23
1/3 anonim válasza:
Nem, mert iskolán kívül történt meg, hacsak nem online óra alatt, mert akkor necces.
2/3 anonim válasza:
Egyetértek #1-el. Ha online óra alatt történt akkor lehetséges (mondjuk én ilyen esetben sem érezném teljesen jogosnak) de ha meg órán kívűl akkor ahhoz semmi köze az iskolának
3/3 anonim válasza:
Mi sulinkban sajnos volt balhé abból, hogy az egyik tanár meglátta néhány osztálytársamat borozgatni a városban, 18 alattiak voltak. Szerintem sincs köze hozzá az iskolának, de nagyon ember és helyzet függő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!