Luca Panna kérdése:
SŰRGŐS!!!! Egyes lett a földrajz dogám, pedig készültem rá valamennyire, SOS!!!!! Tudtok esteleg segíteni?
Figyelt kérdés
1-es lett a földrajz dolgozatom ami témazáró volt, eddig 4-es voltam, de most úgy érzem hogy romba dőlt az egész 4 esem, félek hogy anya nagyon mérges lesz rám mivel így smem tanulok valami jól, tudtdam hogy nem sikrült jól, de legalább egy 2-es lett volna, túlságosan súlyosnak érzem ezt a jegyet és emiatt totál beidegesedten, félni és megijedni kedtem hogy úristen mi lesz, lehet e valamit esteleg tenni, előre is köszi a válaszokat. Ja és általában 4 dogát írunk egy félévben. Izgulok. KÉRLEK GYORSAN VÁLASZOLJATOK KÖSZII!!! Lehet gyorsan?2021. jan. 28. 11:17
A kérdező szavazást indított:
Igen tudok segíteni
Nem sajnos ebben nincs tapasztalatom
van ajánlásom hallgasd meg
2 szavazat
1/3 anonim válasza:
Milyen segítségre vársz?
Hazamész, bevallod, leteszed a nagyesküt, hogy legközelebb tanulni fogsz. és tanulsz.
A tanárt meg körüludvarlod azzal, hogy pedig készültél, tudtad, szeretnél belőle felelni, hogy kijavítsd.
Ennyi.
2/3 anonim válasza:
Számold ki az átlagod most, és nézd meg hogy állsz. Az se kizárt, hogy írhatsz javító dogát, kérdezd meg a tanárt.
3/3 anonim válasza:
Témazárónál nálunk kötelező volt a javító dolgozat. Tanulj rendesen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!