Mit tegyek ahhoz, hogy minél jobb felvételit írjak?
Figyelt kérdés
Nos, már igazából egy jó hónapja szinte minden héten párszor írogattam felvételiket és hát nem lettek szörnyűek viszont jók sem. Például a matekom mindig 25-30 pont körül szokott (azt ide megjegyzem, hogy nem az összes lapot javítottam szóval pontos számot nem tudok) lenni és igazából úgy érzem, hogy ezek nagyrészt figyelmetlenségből fakadnak. Igazából ez bánt a legjobban, hogy tudom sokkal több pontot is tudnák szerezni. Már ugye holnap után felvételi szóval nem fogok nagyon gyakorolni max. 2-3 feladatlapot írok még. Most arra akarok törekedni, hogy a legtöbbet kihozzam magamból. Mi tegyek a figyelmetlenségem ellen?2021. jan. 21. 17:42
1/3 anonim válasza:
Lassú, mély légzés, elvileg stresszcsökkentő hatású.
3/3 A kérdező kommentje:
A Magyar egész jól viszont a matekot benéztem amit kicsit szégyellek, mivel nem volt annyira nehéz, remélem azért összeszedek valami normális pontszámot. Úgy számoltam, hogy olyan 65 körül lesz vagy ha szerencsém van kicsit többet is szerezhetek.
2021. jan. 24. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!