8. os vagyok ma írok felvételit. Valakj segíteni abban, hogy mire kell figyelni, hogy érjek el minél több pontot és mit tegyek hogy ne izzguljak?
Figyelt kérdés
2018. jan. 20. 08:20
1/4 anonim válasza:
Hát szerintem a legfontosabb,hogy ne kapkodd el és csak oda koncentrálj, ne vegyél figyelmebe semmi külső dolgot. A feladatokat jól olvasd el, inkább kétszer, de ne hülyeséget írj. A fogalmazásnál figyelj a külalakra,ne menj ki a keretből,és a szókapcsolatokra is nagyon figyelj, mert vonnak érte le pontot(tapasztalatból mondom). Én is nagyon izgultam, de ahogy kikaptuk a feladatlapot, kevésbé izgultam, csak írtam. És volt olyan feladat matekban, a bekarikázósnál, amit nem tudtam, majd vissza akartam térni, de elfelejtettem. Na ilyet ne csinálj.
Én tavaly írtam, és volt olyan csaj velem egy teremben,aki a vée előtt,meg igazából az egész felvételi alatt, tökre mással foglalkozott, és meg is látszott az eredményén. Sok sikert ;)
3/4 anonim válasza:
A pontosságra. Matekon a részeredmények, átláthatóság, magyaron a helyesírás, ékezetek, figyelem a szöveg részleteire. A legtöbb pontot azzal vesztik, hogy nem olvasnak figyelmesen és azonnal válaszolnak a kérdésekre, vagy azon, hogy leragadnak egy kérdésnél.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!❤
2018. jan. 20. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!