Tudnátok minél több információt mondani a Békásmegyeri Veres Péter Gimnáziumról?
Szia! Én a Veresbe járok, viszont a nyolcosztályos részébe. Röviden annyit kell tudni róla, hogy a matekot veszi komolyan, és a diákok nagy része a Műszakira megy innen. A nyelvet nem mondanám túl erősnek, és vannak olyan tantárgyak, amik fölöslegesek (latin, néptánc, szolfézs, furulya - bár csak a kezdeti években, szerintem nektek csak néptánc lenne). Az épület kissé már lepusztult, elvileg most tervezik újítani. Közösségi programok nincsenek.
Ez így leírva nem hangzik túl jól, de a negatívumok most fontosabbak, mint a pozitívumok.
Nekem jó a matek-, és a kémiatanárom, de pl. a fizikám nem.
Az osztályokban az igazán tehetséges tanulók száma kb. 2-7-ig terjed, tehát nem zsenik gyülekezete, bár sokkal jobb, mint egy átlagos iskola.
A tanárok közt vannak nagyon jók, de persze akadnak rosszak is, csak kevesebb számban.
Tehát a suli nem egy tökély, de szerintem így is sokkalta jobb csomó iskolánál.
Remélem segítettem, ha kérdésed van, tedd fel nyugodtan.
Köszönöm a választ így utólag is :)
Ezt a sulit választottam, és felvettek. A leírtak ellenére is, még mindig nagyon tetszik ez az iskola. Több ismerősöm is jár ide, és mindegyik szereti. És már néhány leendő osztálytársamat is ismerem, és nagyon jófejek:D De tényleg köszi a választ, és hogy őszinte voltál:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!