A jogászok miért csinálják ezt?
Figyelt kérdés
Büszkélkednek vele hogy joghallgatók meg még a postaládájukra is kiírnák, hogy dr. Pedig közben csak áldoktorok. Annyi jogon tanulót látok öltönyben nyakkendőben hogy elgondolkodom hogy talán valami ünnep van, de aztán rájövök hogy jaaa erre felé van a jogi kar2021. jan. 19. 22:39
31/40 anonim válasza:
Valamiért bántja a nagy PhD-Medikus pofádat, hogy kinek milyen címe van. Legyél Prof vagy Habil, hátha attól egyedibbnek érzed magad és nem leszel ilyen frusztrált.
32/40 anonim válasza:
Esküszöm csak azért érdemes ledoktorálni, hogy az ilyen nagypofájú orvosokat lehessen vele idegesíteni.
33/40 A kérdező kommentje:
PhD-medikuspofa :D kinek is savanyú a szőlő?
Nagyon felidegesítesz a hasztalan tudományoddal, maximum álmaidban, öcskös
2021. jan. 20. 21:51
34/40 anonim válasza:
Nem kell annyit tanulni jogon, mint orvosin? Hogy tessék? Gimi után én jogra jöttem, 2 barátnőm orvosira. Sokkal, de sokkal több elméletem van, mint nekik, ráadásul az enyém szárazabb is. Bár nekem ez jobban megy, mint az, hogy csontokat tanuljak, vagy fizikát. Kinek mi.
35/40 anonim válasza:
Orvos létedre a helyesírás sem megy, te kis provokatőr.
36/40 anonim válasza:
Hidd el, hogy jó emberek:
37/40 anonim válasza:
4: Én a PhD-t is rávésettem a névtáblámra. (Jogi foglalkozásdoktor és jogi PhD doktor is vagyok).
38/40 anonim válasza:
34: Majd ők lesznek dr. Csont:-).
40/40 anonim válasza:
Amúgy mutasd meg a publikációs listád és az idézettséged, ha akkora arc vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!