Mit csináljak, ha kaptam egy rossz jegyet?
Figyelt kérdés
Most kaptam egy 1est az egyik tantárgyból. Kezdjük ott, hogy kitünő tanuló vagyok és ez nem jellemző rám. Másrészt pont ebből a tantárgyból szereztem ezelőtt egy 3mas tz-t ami szintén nem jellemző rám, de így most 4-es alá ment az átlagom. Ezzel még az a probléma, hogy mindjárt itt a félév és nekem ez a félév beletartozik a továbbtanulásba. A többi rántárgyból sikerül 5ösnek lennem, de idén ez a tantárgy most valamiért nem megy. És már javítani sincs nagyon időm.
Valami tanács vagy bármi?
2020. dec. 6. 13:19
1/6 anonim válasza:
A tanácsom, hogy töröld a regisztrációd, mert ahhoz legalább 16 évesnek kell lenni. Biztos elkerülte a figyelmed.
4/6 A kérdező kommentje:
#1 nem 8.-os vagyok. De azért köszi:)
2020. dec. 8. 15:21
5/6 A kérdező kommentje:
#2, #3 szeretnék én is javítani, de mielőtt megkértem volna, a tanár kijelentette, hogy már mindjárt itt a félév és nem lehet javítani.
2020. dec. 8. 15:22
6/6 anonim válasza:
A félévi jegy nem számít bele az egyetemi felvételibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!