Egy osztályfőnököt milyen dolgok érdeklik, amik a tanítványával kapcsolatosak?
Figyelt kérdés
Mikor be kell mutatkozni és pár dolgot kell mondani, akkor mit érdemes mondani?
15/L
2010. aug. 14. 15:45
1/9 anonim válasza:
Elsőnek röviden tömören. Ha jó fej úgyis fogsz még vele dumálni.
2/9 A kérdező kommentje:
De nem tudom, hogy mit kéne megosztani vele csak úgy első alkalommal. Mire kíváncsi?
2010. aug. 14. 15:50
3/9 anonim válasza:
Úgy érted hogy az első napon sorban mindenkinek kell valamit mondania magáról?Nálunk volt ilyen és én voltam az első.Nagyon örültem neki mivel egyáltalán nem számítottam ilyenre.Én elmondtam a nevemet,hogy hány éves vagyok(csak tudnám ezt minek mondtam) :),milyen háziállatom van,érdeklődési köröm,és hogy utálom a tesit.Aztán a többiek szépen elmondtak magukról mindent az én mintámra.
4/9 anonim válasza:
Úgyis mondani fog majd egy sémát, h mit mondj el kb, tehetsz hozzá ha akarsz, stb.
5/9 anonim válasza:
Neved, esetleg korod, melyik tárgyakat szereted jobban, beszélhetsz a családodról, vannak-e tesóid, kutya-macska, stb., valamint ha van érdekesebb hobbid, vagy ami meghatározó számodra, azt is elmondhatod. És ezzel kb vége is a pár mondatnak, sokat nem jó beszélni, egyrészt úgyse jegyzik meg, másrészt ha mindenki beszélne mondjuk csak két percet, és 25 fős az osztály, már nem végeztek kicsengetésig.
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. aug. 14. 16:11
7/9 anonim válasza:
Húú,én is tervezgetem már ezt.Kb így néz ki(mostmég a köszönést nemtom,hogy bele tegyem-e,beleteszem ha első leszek és ha felkell állni):
"a nevem (...);[....]-ból jöttem;nincs testvérem,kedvenc tantárgyak vagy esetleg hobbi"...:D
8/9 anonim válasza:
*de mivel izgulok,tuti,hogy olyat is mondok,amit nem kellene,ez alatt értek nem durva,de mégsem az osztályra,iskolára tartozó dolgokat.(nyugii,nem 18+-ról van szó:D)
9/9 A kérdező kommentje:
:D
Igazából én már eddig is gimis voltam, tehát ezen sokszor túl voltam már, minden tanárnál két évvel ezelőtt, de most másikba megyek.
2010. aug. 14. 18:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!