Milyen vicceket tudtok gólyatáborra? :D
Középsulis vagy felsőoktatási?
Miért akarsz vicceket mondani? Nem biztos, hogy ez a legjobb mód a bevágódáshoz. :) Vagy kiadták feladatnak, hogy mindenki hozzon viccet?
Szerintem az állatos viccek lehetnek nyerők.
Mivel nem ismersz senkit, nem tudod van-e vallásos, zsidó, vagy esetleg roma származású a többiek között.
A rendőr viccet azért nem ajánlom, mert lehet, hogy valakinek a szülei azok. Sőt, a közelmúltban halt meg két rendőr, ezért szerintem kulturáltabb emberek most nem mesélnek rendőrviccet. A Jeanos kérdés-feleletek nagyon faviccek.
Tehát végül is olyat mondanék, ami nem sérti meg senki származását, őseit, vallási- illetve politikai nézeteit.
Nyuszikás, agresszív kismalacos stb. viccek nagyon jók és semmi esetre sem sértőek.
Volt egyszer egy király.Volt neki egy lánya.Kihirdette,hogy annak adja a lányát,aki elhozza az aranyszőrű bárányt.Jön három királyfi,el is kezdi keresni az első.Bejárja az egész országot,de sehol nem találja.Elindul a második is.Keresi még a szomszédos országokban is,7 napon,és 7 éjen át keresi,de sehol nem találja.Elindul a harmadik,az egész világot beutazza,7 hónap múlva visszatér,és jelenti a királynak,hogy sehol nem találja.Ennyi...
Miután ezt elmesélted,vársz kb.5 percet.Lehetőleg közben valami másról is legyen szó,de ne felejtsék el azt amit meséltél,ne teljen el túl sok idő.Aztán fapofával kezd el mesélni a következő történetet:
"Képzeljétek egyik ismerősömmel nagyon durva dolog történt.Bement a barátnőjével/pasijával egy boltba,és vettek üdítőt meg cigit.Tízezressel fizettek,de a pultos csaj úgy adott vissza,mintha kétezrest adtak volna.Mikor szóvátették,hogy ez mégis micsoda,a pultos csaj az mondta,hogy kb.2 perce ment el egy középkorú nő,aki azt állította,hogy ők a gyerekei,és majd ők fognak fizetni./Mindenki hüledezik./Felhívják a rendőrséget,és szerencsére el is fogják a nőt.Két szatyor volt nála.Az egyik tel volt ásványvízzel,krumpival,és egyéb élelmiszerrel.Mit gondoltok a másikban mi volt?/Találgatás,senki nem tudja./Az aranyszőrű bárány..."
utolsó... hát ez egy ritkasz.ar vicc volt, ne is haragudj...
Kérdező... szerintem a tréfákat felejtsd el, úgy kissé besértődhetnek a leendő osztály/szaktársaid... (Én biztos megsértődnék, miután első nap valaki átb.assza az agyam... meglenne róla utána a véleményem...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!