Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen vicceket tudtok gólyatá...

Milyen vicceket tudtok gólyatáborra? :D

Figyelt kérdés
2010. aug. 14. 11:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
?
2010. aug. 14. 12:03
 2/12 anonim ***** válasza:
74%

Középsulis vagy felsőoktatási?

Miért akarsz vicceket mondani? Nem biztos, hogy ez a legjobb mód a bevágódáshoz. :) Vagy kiadták feladatnak, hogy mindenki hozzon viccet?

2010. aug. 14. 12:07
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az állatos viccek lehetnek nyerők.

Mivel nem ismersz senkit, nem tudod van-e vallásos, zsidó, vagy esetleg roma származású a többiek között.

A rendőr viccet azért nem ajánlom, mert lehet, hogy valakinek a szülei azok. Sőt, a közelmúltban halt meg két rendőr, ezért szerintem kulturáltabb emberek most nem mesélnek rendőrviccet. A Jeanos kérdés-feleletek nagyon faviccek.

Tehát végül is olyat mondanék, ami nem sérti meg senki származását, őseit, vallási- illetve politikai nézeteit.

Nyuszikás, agresszív kismalacos stb. viccek nagyon jók és semmi esetre sem sértőek.

2010. aug. 14. 12:14
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
Jah, és a perverz vicceket is hanyagolnám!
2010. aug. 14. 12:14
 5/12 anonim ***** válasza:
Első vagyok, még mindig nem értem, hogy minek kellenek neked viccek. Nekem kicsit furcsa lenne, ha valaki csak úgy légbőlkapott ihletből elkezdene vicceket mesélni, bár nálam már régóta nem abból áll a humorosság, hogy vicceket mesélek.
2010. aug. 14. 12:23
 6/12 anonim ***** válasza:
nyuszikás viccek!!!! (L)
2010. aug. 14. 12:37
 7/12 A kérdező kommentje:
nem úgy értettem. úgy akartam h másokat h tudnék megviccelni vagy átverni xD
2010. aug. 14. 13:25
 8/12 A kérdező kommentje:
milyen tréfákat
2010. aug. 14. 13:26
 9/12 anonim ***** válasza:
77%

Volt egyszer egy király.Volt neki egy lánya.Kihirdette,hogy annak adja a lányát,aki elhozza az aranyszőrű bárányt.Jön három királyfi,el is kezdi keresni az első.Bejárja az egész országot,de sehol nem találja.Elindul a második is.Keresi még a szomszédos országokban is,7 napon,és 7 éjen át keresi,de sehol nem találja.Elindul a harmadik,az egész világot beutazza,7 hónap múlva visszatér,és jelenti a királynak,hogy sehol nem találja.Ennyi...

Miután ezt elmesélted,vársz kb.5 percet.Lehetőleg közben valami másról is legyen szó,de ne felejtsék el azt amit meséltél,ne teljen el túl sok idő.Aztán fapofával kezd el mesélni a következő történetet:

"Képzeljétek egyik ismerősömmel nagyon durva dolog történt.Bement a barátnőjével/pasijával egy boltba,és vettek üdítőt meg cigit.Tízezressel fizettek,de a pultos csaj úgy adott vissza,mintha kétezrest adtak volna.Mikor szóvátették,hogy ez mégis micsoda,a pultos csaj az mondta,hogy kb.2 perce ment el egy középkorú nő,aki azt állította,hogy ők a gyerekei,és majd ők fognak fizetni./Mindenki hüledezik./Felhívják a rendőrséget,és szerencsére el is fogják a nőt.Két szatyor volt nála.Az egyik tel volt ásványvízzel,krumpival,és egyéb élelmiszerrel.Mit gondoltok a másikban mi volt?/Találgatás,senki nem tudja./Az aranyszőrű bárány..."

2010. aug. 14. 13:44
 10/12 anonim ***** válasza:

utolsó... hát ez egy ritkasz.ar vicc volt, ne is haragudj...

Kérdező... szerintem a tréfákat felejtsd el, úgy kissé besértődhetnek a leendő osztály/szaktársaid... (Én biztos megsértődnék, miután első nap valaki átb.assza az agyam... meglenne róla utána a véleményem...)

2010. aug. 14. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!