Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Átraknak fizetősre vagy semm?...

Átraknak fizetősre vagy semm? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Történ az az eset,hogy felvettek a Szegedi egyetemre egy felsőfokú okj55-ra(villamosmérők asszisztens) képzésre.EZ eddig jó csak azon gondolgkodtam el,hogy hogy vehettek fel államilag finanszirozottre amikor már júniusba vidéken meg szereztem az első okj-at(műszaki informatikai mérnőkasszisztens) junius 25-én.

Akkor most át fogak tenni fizetősre?Milyen következményekre számíthatok?Most utólag belegondolok nagyon elszúrtam :(

Ha valaki tudna ebbe az ügybe informálni azt megköszönném.

2010. aug. 13. 22:44
 1/3 anonim válasza:
83%

ööö, várjá, ha azt mondod felvettek államira, akkor miért raknának át fizetősre? :D

amúgy rémlik vmi olyasmi, hogy összesen 1 embernek 12 félévet támogatnak államin, tehát akkor neked még maradt 8(már ha az előző okj 4 féléves volt), gondolom akkor így vehettek fel államira, de azért nézz jobban utána, nemtom hol vannak ilyenek leírva, talán felvi megilyenek,

azé remélem vmit segítettem, sok sikert a sulihoz!

2010. aug. 14. 01:28
 2/3 A kérdező kommentje:
nagyon szépen köszönöm a válaszodat
2010. aug. 15. 10:14
 3/3 A kérdező kommentje:
adok egy hasznosat érte :)
2010. aug. 15. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!