Töri érettségim 47%,matek 34% középszinten.Idén jelentkeznék emelt torire,kb 90%ot szeretnék elérni,matek középből javítót,annál is 90%ot szeretnék elérni.Ennyi idő alatt lehetséges felkészülni?
Figyelt kérdés
2021. jan. 2. 18:20
1/12 anonim válasza:
Ha csak ezzel foglalkozol, mert otthon vagy akkor szerintem igen, meg lehet csinálni.
Más kérdés, hogy fog e sikerülni.
2/12 anonim válasza:
Én a rendes érettségim után 4 évvel csináltam emeltet, 87% lett, 5 hónapot tanultam rá, szóval megoldható.
3/12 A kérdező kommentje:
2015 júniusban érettségiztem.remélem sikerül. Koszonom a valaszokat.
2021. jan. 3. 22:40
4/12 anonim válasza:
Azt akartam kèrdezni,javitasz a tátgybol akkor átírják az érettségi bizonyitványban a jegyet vagy külön írják oda?
5/12 A kérdező kommentje:
Szerintem csak papír alapú tanúsítványt kapok róla.
2021. jan. 13. 19:23
6/12 anonim válasza:
Akkor hiába írod újra,láttni fogják a bizidben hogy rosszul sikerült
7/12 A kérdező kommentje:
Nem azért akarom, hanem jelentkeznék egyetemre és ezzel az eredménnyel nem sikerulne,így javitozok es szintemelozok.
2021. jan. 13. 20:22
9/12 anonim válasza:
Senkit nem érdekel, hogy korábban rosszabb lett. A felvételinél a jobb eredmény számít, ha jobban sikerül, az alapján veszik fel. Egyetemen senki nem fogja nézni az érettségi bizonyítványt, ja de max a beiratkozáson egyszer be kell mutatni az ügyintézőnek, hogy tényleg valós és annyi.
10/12 anonim válasza:
Akkor nem az ott tanitó tanárok nézik meg az érettségi bizijét
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!