Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Februártól egyetemi szakmai...

Februártól egyetemi szakmai gyakorlatom lesz, mi a célszerűbb a kollégium, vagy eljárkálni napi szinten tömegközlekedéssel?

Figyelt kérdés

Az egyetem városában töltöm a szakmai gyakorlatot ami tőlem 60 km. Két választásom van, vagy beköltözök a kollégiumba, vagy eljárok busszal, vonattal. Arra számítok, hogy az egyetem hallgatóinak nem indul el a jelenléti oktatás februárban, valószínűleg online lesz, így a kollégiumban, abban a hatalmas épületben majdhogynem egyedül laknék bent, ami azért elég nyomasztó, unalmas, nagyon nem vágyok így rá. Szerintetek vállalható ez hogy bejárjak naponta inkább, vagy veszélyes a vírus miatt?

Ha meg mégis jelenléti oktatás lesz és lesznek hallgatók, akkor meg nincs kedvem azon stresszelni a kollégiumban, hogy a szobatársam mikor jelenti be hogy elkapta a koronát és vele együtt kb. én is akkor.

2020. dec. 30. 16:58
 1/3 anonim ***** válasza:
95%

"így a kollégiumban, abban a hatalmas épületben majdhogynem egyedül laknék bent"

ha kinyit majd egyáltalán

2020. dec. 30. 17:56
 2/3 anonim ***** válasza:
84%
amúgy 60 km nem nagy cucc, én a mester utolsó félévében ingáztam több mint 60 km-t (regel 8as óráim is voltak)
2020. dec. 30. 17:57
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Én napi szinten 50 km-t ingáztam, reggel és este is 7 éven k3resztül, kibírtam. Fél év gyakorlati idő alatt szerintem a 60 az semmi. Tény, 10 km-rel több, de nem gondolom, hogy az annyival durvább lenne, 3-4 megállóval több (vonatnál, busznál)
2020. dec. 30. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!