Februártól egyetemi szakmai gyakorlatom lesz, mi a célszerűbb a kollégium, vagy eljárkálni napi szinten tömegközlekedéssel?
Az egyetem városában töltöm a szakmai gyakorlatot ami tőlem 60 km. Két választásom van, vagy beköltözök a kollégiumba, vagy eljárok busszal, vonattal. Arra számítok, hogy az egyetem hallgatóinak nem indul el a jelenléti oktatás februárban, valószínűleg online lesz, így a kollégiumban, abban a hatalmas épületben majdhogynem egyedül laknék bent, ami azért elég nyomasztó, unalmas, nagyon nem vágyok így rá. Szerintetek vállalható ez hogy bejárjak naponta inkább, vagy veszélyes a vírus miatt?
Ha meg mégis jelenléti oktatás lesz és lesznek hallgatók, akkor meg nincs kedvem azon stresszelni a kollégiumban, hogy a szobatársam mikor jelenti be hogy elkapta a koronát és vele együtt kb. én is akkor.
"így a kollégiumban, abban a hatalmas épületben majdhogynem egyedül laknék bent"
ha kinyit majd egyáltalán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!