Tanár mondhat ilyet? Nyílvános megalázás?
Van egy osztálytársam, akinek a családja nem engedheti meg magának, hogy számítógépet vegyenek.
A tanárok pontosan tudják, hogy hátrányos helyzetű, egyik se piszkálta e miatt.
Egy kivételével. Már év eleje óta pikkel rá, beszólogat neki, mert nem jó az általa tanított tantárgyból.
A beszólogatás alatt ilyeneket érték, hogy otthon hagyta a könyvét és a tanár megkérdezte, hogy "És neked adnak otthon enni?!"
Aztán ugye bejött az online tanítás. Mint említettem nincsen számítógépük, telefonról tanult, azzal jelentkezett be az online órákra. A telefonja nem a legújabb, legjobb modell, rossz volt a hang, sokszor kidobálta az alkalmazás.
A tanár direkt őt szólította, őt olvastatta, aztán szekálta, hogy milyen rossz a hang. Egyik nap közölte vele az egész osztály füle hallatára, hogy "Inkább nem eszek egy hétig, de azt a számítógépet megveszem"
Tudom, tudom, túlreagálom meg nem velem történt, de én ilyen szempontból nagyon érzékeny vagyok. Szóltunk már az ofinak, hogy a tanár nem valami embercentrikus, erre az ofi azt válaszolta, hogy a tanár arra van hogy tanítson, nem arra, hogy pátyolgasson.
10-es, 8-as Ti vagytok az élő és látható példa arra hogy miért is utálom és utálják sokan az embereket, igazi kis paraziták vagytok🤡
A kérdezőnek csak annyit hogy legyél Te az aki megváltoztatja az életét, állj ki érte, lehet megutál a tanár, lehet nem, én ezt tenném, bár ahogy említettem az emberekkel én már nem foglalkozom, olyan voltam mint Te, de aztán majd Te fogsz rájönni, vagy egy másik fél fog rávezetni az emberek sötét dolgaira, onnantól csak a családodra számíthatsz, meg persze az “új” családodra (feleség)!
#10 Milyen szempontból műszaki mellébeszélés?
És még mindig várom a választ a #8-asnak feltett kérdésemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!