Láttam idén elég nagy az összes közgáz egyetem pontszáma. Mennyire nagy a különbség köztük?
Figyelt kérdés
A leggyengébb egyetem is 403 pontot kér, azért az nem semmi!
BCE, BME, ElTE, PE, PTE között mekkora a különbség tanítás, és elhelyezkedésben?
2010. aug. 13. 08:27
1/4 anonim válasza:
BCE > BGF, BME > ELTE, PTE > PE
Parancsolj. Amúgy egyénfüggő a dolog.
2/4 anonim válasza:
Talán ha kicsit jobban utánajárnál, látnád, hogy van nagyon sok egyetemi kar, szak, nem "közgáz" egyetemeken. Ottvan a NYME, a SZE, és még nagyon sok más. Nem feltétlenül kell Corvinusra járni ahhoz, hogy később munkát találj.
3/4 anonim válasza:
A kérdésre válaszolva... a különbség olyan 60 pont körül is van.
4/4 anonim válasza:
Közgáz levelezőn láttam 200 pont alattit is...amúgy minek ennyi?Nézem a pótfelvételis helyeket, több ezer hely van még gazd.tudomány területen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!