Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A véleményetekre lennék...

A véleményetekre lennék kíváncsi! Diákhitel 1 igénylésével kapcsolatban? Többi lent!

Figyelt kérdés
Mennyire tartjátok jó ötletnek a Diákhitel 1 igénylését, abban az esetben, ha egyelőre még nem szeretném felhasználni a pénzt. Előre láthatólag a tanulmányaim befejezése utána (4 félév) elképzelhető, hogy az akkori piaci helyzet azt követeli majd, hogy egy 2 és 3 millió forint közötti összeget ki kell fizetnem zsebből. Szeretnék előre gondolkodni, hogy ezt az összeget majd ki tudjam fizetni (ez egy további képesítéshez szükséges tandíj ára lenne). Két lehetőség van, hogy a jövőben ezt ki kell fizetnem, de cserébe rá néhány hónappal lesz jövedelmem (kb 6 hónap), vagy nem kell kifizetnem, viszont akkor könnyen törlesztem ezt az összeget abból a pénzből amit felvettem és félretettem plusz természetesen azt a néhány tízezret. Mi a véleményetek erről, ebben a helyzetben van e más ötletetek, alternatívák. Mit gondoltok?

2020. dec. 19. 21:38
A kérdező szavazást indított:
Felvenném
Nem venném fel
Keress más alternatívát
10 szavazat
 1/2 anonim ***** válasza:
Diákhitel helyett inkább végezz diákmunkát a képzés közben, és tegyed félre egy részét.
2020. dec. 20. 09:32
 2/2 A kérdező kommentje:

Szép és jó lenne, ha nem mérnöki szakról beszélnénk, nappali tagozatos hallgatóként. Sajnos sem a hétvégi, sem az egyetem órái után nem tudok munkát vállalni. Hidd el, azt az opciót sokadszorra rágom át.

Köszönöm a válaszod!

2020. dec. 21. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!