Egyetemi koleszba költöztem, gólya vagyok, és a véleményetekre lenne szülségem, segítségre?
Ez nagyon kevés idő még, adj magadnak többet. Kb. mindenki sírt nálunk első este, de ezt csak soká vallottuk be :D
Majd megtanulod megszeretni. Piálni meg nem muszáj. Én sem ittam soha.
tenyleg turjel meg egy kicsit
el sem kezdodott az egesz
de azert a masik kampusznak nezz utana
Első héten én is hazamentem 3 nap után. Mikor hazaértem, bedőltem az ágyamba és csak zokogtam, anyám nem tudta elképzelni, mi történhetett ott, hogy ennyire rosszul érzem magam.
Aztán megszerettem, még nyáron is bent laktam, nem nagyon járok haza. Majd megszokod, ha lesznek barátaid, sokkal jobb lesz.
Ne add fel 3 nap után. Nekem ez a második évem és már nagyon vártam hogy beköltözzek, főleg hogy eltudtam intézni hogy barátokkal legyek.
Adj időt, ha nem akarsz inni ne igyál, én sem szoktam. Keress barátokat, akár év közben is megpróbálhatod elintézni hogy egy szobába lehessetek (nálunk lehet szobatársat cserélni ha minden fél benne van).
Az eleje nehéz mert kiszakadtál a megszokott közegből de ne hagyd hogy ez elvegye a kedved :D
Várj még vele, az első hetek után, a szürke hétköznapokban valószínűleg mindenki visszább vesz kicsit. Próbálj barátokat szerezni, akár a szobatársaid, akár mások személyében. Fedezd fel a környéket, hogy otthonosabban mozogj, és kötődni tudj a kolihoz is.
Nekem a szobatárs kérdéssel semmi bajom nem volt, mert a barátommal költöztem össze, de még így is szinte minden nap sírtam egy kicsit az első egy-két hétben annyira új és idegen volt az egész helyzet.
Ha neked a szobatársaid miatt félév közepére sincs változás, akkor próbálj cserélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!