Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha a Moodle felületen vizsgázo...

Anna978 kérdése:

Ha a Moodle felületen vizsgázom és kikattintok az ablakból másik oldalra, azt a tanár tényleg látja?

Figyelt kérdés

2020. dec. 8. 22:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2020. dec. 8. 22:18
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Olyankor akkor eltűnik a tanár maga az oldal ahol beszéltek? Vagy hogy lehet ezt megcsinálni? Én telefonról (nem jó a gépem) Moodlezok ezért nem tudom.
2020. dec. 8. 22:28
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Hát elvileg be lehet így állítani, egyik tanár mondta, én meg inkább nem teszteltem le, hogy mennyire igaz. Kérdeztem többieket, hátha valaki próbálta és nem bukott le, de nem meglepő módon nem volt ilyen. Szóval vagy igaz vagy csak azért mondták, hogy ne így puskázzunk. Ha nincs ilyen beállítva (már ha lehet egyáltalán), akkor viszont más ablakba is át tudsz kattintani és nem derül ki.
2020. dec. 8. 23:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg nem látja.
2020. dec. 8. 23:18
 5/8 anonim ***** válasza:
85%
Elvileg ezt a redmenta csinálja. Nekem volt egy olyan tanárral vizsgán Moodle-on, akinek a vizsgáira érdemes volt megtartani a méltányosságit, sok esetben szükséges volt. Előző félévben vizsgáztam nála, puskáztam és nem volt belőle baj, szóval szerintem tuti, hogy nem látja ha kikattintasz. (Hozzáteszem, hogy ez egy haszontalan tárgy volt, amolyan egyetemi hittan óra, nyelvszakosként tényleg semmi értelmét nem láttam)
2020. dec. 8. 23:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudok ilyenről, pedig nálunk több tárgyból is moodle vizsga van, és több zh-t írtunk már ott de senki nem bukott még le így. :D
2020. dec. 9. 08:11
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Telefonjáról tud puskázni, ha gépen puskázik azt a moodel nem veszi észre.
2021. máj. 1. 08:34
 8/8 anonim válasza:
Ha jol értelmezem, ha epp a moodle-n vizsgázok es at kattintok pl egy pdf fájlra, dokumentunra vagy barhova csak el a vizsgaoldalrol, akkor nem zárul le automatikusan a vizsga feladat?
jan. 2. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!