Hány éves kortól kezd el dolgozni egy tanár?
Figyelt kérdés
2020. dec. 2. 09:02
1/4 anonim válasza:
Ez az adott helyzettől függ. Mindenesetre mihelyt elvégzi a szükséges főiskolát/egyetemet és azonnal munkát kap valamely tanintézményben. Na, akkortól. Hogy az illető akkor hány éves, az változó lehet.
2/4 anonim válasza:
Én személy szerint 24 éves koromban kezdtem el dolgozni tanárként főállásban.
3/4 anonim válasza:
Ez attól függ mikor kezdi az egyetemet ha pl. 18 évesen egyből és osztatlan tanári szakra megy (egybe van az alap- és a mester képzés) az 5 év tehát, 23 éves korára végez. Az meg hogy mikor kezd el dolgozni attól függ mikor talál olyan szakos állást amit tanult pl. egy matekkal vagy történelemmel előbb talál munkát mint egy hittan tanári végzetséggel.
4/4 anonim válasza:
Én 18 évesen kezdtem magántanárként (persze nem hivatalosan), és 20éves koromtól iskolában. Akkor az adott tankerület megengedte, hogy folyamatban lévő diplomával dolgozzak, most lehet, hogy szigorúbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!