Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy képzeli el a tanár, a...

Hogy képzeli el a tanár, a szakirodalom becsatolását wordbe?

Figyelt kérdés

Mármint be kellene másolni a szöveget wordbe vagy elég ha az oldal linkjét bemásolom?

A tanár nem add semmi konkrét választ, azért kérdezem itt, azt aki tapasztalt ebben.

Előre is nagyon szépen köszönöm! :)

2020. dec. 2. 02:39
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Szakirodalomra hivatkozni kell lábjegyzetben.
2020. dec. 2. 07:09
 2/4 A kérdező kommentje:

Nagyon elakadtam, valaki tudna segíteni?

2015 és 2020 között kell az órával kapcsolatos irodalmakat össze gyűjteni minimum 3 darabot. Tanítási és Tanulási folyamatok a tantárgy neve. Egyszerűen hiába keresek rá, de nem találok semmi ehez kapcsolódó. Legalább 1 dbot betudnátok nekem linkelni?

Soha nem kellett ilyet csinálnom így fogalmam sincs hogy kezdhetném el.

2020. dec. 2. 15:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Hála a jó égnek, hogy nekünk volt Könyvtárhasználati ismeret óránk. Rengeteg mindent tanultunk a forráskeresésről, anélkül nem tudom, mit csináltam volna.

Nem tudom, hogy még aktuális-e, de legközelebb kiindulásnak használd a MATARKA-t, kísérletezz a különböző keresési módszerekkel, kulcsszavakkal. Én címrészletre szoktam leginkább keresni. Én főleg ezt használom, meg a Google Tudóst. Aztán ott a hólabda módszer: ha találtál egy szakirodalmat, akkor nézd meg az írás végén a felhasznált irodalmat és onnan is szemezgess, aztán az azokhoz felhasznált szakirodalmat is nézd át. Három darab hamar összegyűlik. Sok sikert! :)

Hivatkozni amúgy többféle módon lehet, kérdezz rá, hogy nálatok mi az elvárás. Mi szövegközi hivatkozást használunk plusz kell egy bibliográfia, de máshol meg máshogy csinálják, például lábjegyzetben, ahogy az első is írta.

2020. dec. 9. 16:24
 4/4 A kérdező kommentje:
Ezer hála Nektek! Már többet tudok kezdeni a beadandómmal, mint ezelőtt. Köszönöm szépen! <3
2020. dec. 9. 18:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!