Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 2021-es érettségi: mi várható?

2021-es érettségi: mi várható?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Sajnos ma a kormány január 11-ig meghosszabbította a korlátozásokat. Ez az érettségit hogyan fogja érinteni? Vajon kapunk e még 1 hónapot, hogy júniusban kezdődjenek?

2020. dec. 7. 14:26
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Egyébként az értelmetlen vitáktól függetlenül, egy fejetlenség az egész közoktatás. Az a kopasz tavasszal még csak írásbelik megtartását ajánlotta, mondván vírus van, erre bezzeg az őszit, amikor még nagyobb vírus volt, szóbelivel együtt tartották.

Ja mellesleg mintha arról lett volna szó, hogy a vírus miatt, aki eltolta az érettségit, egyeztetnek egyetemekkel, hogy februárba keresztféléven is rendes szakok induljanak, valami ilyesmi rémlik. Ehhez képest keresztféléven semmi alapszak nem indult szinte...

2021. jan. 3. 18:09
 22/25 A kérdező kommentje:
Elég érdekes véleményekkel vagytok, de mivel ez nem a Reddit, nem is vártam korrekt érvelést. Viszont az én k***a anyámat, hogy megkérdeztem, hogy VAJON egy rendkívüli helyzetben (tehát nem azért, mert telihold vagy mittudomén mi, hanem valós rendkívüli helyzet van) mi várható érettségivel kapcsolatban
2021. jan. 4. 07:36
 23/25 anonim ***** válasza:
28%
Tavaly jogos volt a kérdés, idén nem. Leírtuk többen világosan, hogy szinte biztosan az lesz, mint tavaly. Erre elkezdtek itt többen nyavajogni, hogy ilyen-olyan okokból nekik nehezebb az érettségi, meg halasszák el egy hónappal (mindezt fél évvel előtte). Ilyen hozzáállással egy félév után kibukik bármely egyetemről.
2021. jan. 4. 09:59
 24/25 A kérdező kommentje:

Általában akik végeznek, azoknak a tavasz az ismétlésről szól. A tavalyiaknak nem volt semmi akadályuk, 4-5 évig normálisan tanultak...

Milyen hozzáállásról beszélsz? Mert kiteszek egy kérdést, attól nem tanulok normálisan? Pedig rohadtul de, és ez a kérdés nem csak engem, hanem rengeteg gimnazistát foglalkoztat

2021. jan. 4. 13:08
 25/25 anonim ***** válasza:
44%

Az érettségi szervezésében most sincs több akadály, mint tavaly volt. Valóban nehezebb online tanulni, mint személyesen, mert több személyes felelősséggel jár, de ez nem fogja megakadályozni az érettségi szervezését.

Arról a hozzáállásról beszélek, hogy már a kérdés kiírásában is halasztani akarod az érettségit. A kibúvót keresed a megoldás helyett.

2021. jan. 4. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!