Biosz kémia érettségizők! Szerintetek mi várható?
Szerintem erre nehéz választ adni.
Mert egy emelt mindig nehezebb.. főleg két ilyen tárgyból.
Ismerek olyat aki pont a szóbelivel húzta fel mert az írásbelit elrontotta.
Úgyhogy szerintem ebből a szempontból rosszabb helyzetben vagytok. Mert oké, hogy valaki tanult meg rengeteget gyakorolt.. de ha hirtelen leblokkol vagy akármi és elrontja akkor az már úgy marad..
Azért várd ki a végét a könnyű közepeknek! Én annó azt hittem hogy olyan 75-80 %os lesz pl a magyarom. Egy csomó pontlevonást kaptam a helyesírásra :( meg néhány dolgot igencsak elnéztem.
Tavaly én 12 %ot húztam a szóbelivel az emelteken. Elég elnézni 1 feladatot és zuhannak is pontszámok
Így van (sajnos) ahogy az előző válaszoló mondja.
Én angolból emelteztem és az egyik feladatot totálisan elrontottam mert teljesen félreérthető volt. (És még nagyon sokan voltak így rajtam kívül). Azt hittem tök jól sikerült erre meg ez a feladat nagyon lehúzta.. szerencsére a szóbelivel tudtam rajta javítani és így pont jól jött ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!