2021-es érettségi: mi várható?
Sziasztok!
Sajnos ma a kormány január 11-ig meghosszabbította a korlátozásokat. Ez az érettségit hogyan fogja érinteni? Vajon kapunk e még 1 hónapot, hogy júniusban kezdődjenek?
Én a 8-as válaszolóval értek maximálisan egyet, teljesen korrektül és röviden leírta, hogy idén március óta mégis hogy állunk. Magyarból nekem szinte fingom sincs, hogy mi merre hogy...
Én is hangsúlyoznám, hogy mindenki vesse bele magát a helyzetbe: egy új módszere az oktatásnak kurvára nem fog zökkenőmentesen működni, és most azok, akik idén fognak végezni vagy jövőre/utána rosszabb helyzetben vannak, mint a tavalyiak. Miért? Mert akkor jött be a veszélyhelyzet, amikor javában érettségi-felkészülés zajlott, és nem a térgeometriát vették, vagy a nukleotidokat... Persze nekünk ez nagyon kedvezne, most sem állok le a készüléssel
"Egy az, hogy sokkal könnyebb volt mint az eddigiek". Erről küldjél már egy hivatalos forrást köszi.
Őszintén mi a szarra kell magántanár középiskolában? Megtanulni a töri évszámokat? Nagyot fogsz koppani mikor beteszed a lábad egyetemre, kivéve ha valami bölcsészettudomány szakra mész :D
Nem éjjel 1 órakkor kéne válaszolgatni gyakorin és akkor lehet jobb eredményeket érnél el.
Már decemberbe arra építene, hogy kap még egy hónap felkészülési időt. Nehogy a feladatra koncentráljatok, és a vizsgákra készüljetek, siránkozzatok, keressetek kifogásokat. Könyörgöm, van még 5 hónap addig, ne vicceljünk már.
Tavaly is vicc kategória volt, hogy egy fél érettségi vizsgára ugyanolyan bizonyítványt kaptak, mint aki lenyomta az egészet becsületesen. A sok idegen nyelven nem beszélőről nem is beszélve, aki egy nyelvvizsgára nem volt képes.
Ez a hozzáállás számomra hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!