Mi lesz, ha egyetemen megbukok egy 0 kredites tárgyból?
Kötelezően teljesítendő 0 credites tárgy? Vagy szabadon választott?
Nem lesz semmi komoly. Annyi, ha kötelezően kell teljesíteni, akkor majd egy későbbi félévben fogsz vele szenvedni. Van valamilyen ráépülése?
A kredit semmit nem jelent.
Ha a tanár szopatni akar, akkor szopni fogsz.
1-es vagyok.
Értem. Ez esetben elképzelhető, hogy csúszol ez az tárgy miatt egy félévet. Mert előfordulhat, hogy mondjuk a 0 credites tárgyadat csak az őszi félévben hirdetik meg vagy a ráépülős tárgyadat csak a tavaszi félévben és nem tudod csak úgy felvenni a következő félévben. Ez esetben lehetnek gondjaid. Nézd meg, mit ír a tanterv, mikor szokták meghirdetni.
De nem kell túl parázni, mert sok egyetemistával előfordul, hogy csúszik egy-két félévet. Akármi miatt lehet csúszni.
3-as.
Alapjáraton így van, hogy a creditek száma arányos a ráfordított idővel, heti tanulasi idővel. De volt már nekem nagyon könnyű, 6 credites tárgyam, ami szószerint ingyen credit volt (könnyű volt a vizsga) és volt 0 credites tárgyam, amire napi több órát tanultam, mert olyan sokat követeltek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!