Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Online segítség (onlinesegitse...

Online segítség (onlinesegitseg.hu): mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Főleg egyetemisták véleményére vagyok kiváncsi! Specifikus

abban: valamilyen matekos, gyakorlatias szak tárgyainál vettetek igénybe segítséget? Megbízható? Diszkrétek? Valóban tudnak segíteni?

2020. nov. 30. 12:49
1 2
 11/12 anonim válasza:
SENKINEK NEM AJÁNLOM!!! Múlt héten írták meg helyettem egy 6 kérdéses marketing zh-mat, nem sikerült elérniük az 50%-ot sem! Ma lett volna a pót, amit meg kellett volna írniuk de meg sem írták!!! Felhívtam őket telefonon, azt válaszolták hogy majd este tudnak választ adni. És rengeteg pénzt kérnek. Mindenki kerülje, ahogy tudja őket!!
2021. máj. 11. 11:01
 12/12 anonim válasza:

En sem ajanlom.

Egy beadandomhoz kertem segitseget amiert nem keves osszeget kertek, nem csinaltak neg es ezt az utolso pillanatban mondtak el. Igy nem hogy tulestem a beadasi hataridomon. Igy kb egy tranzakcionyi dijamba kerult (az osszeget visszautaltak vegul de ugye az utalasi koltseget senki se allja)

2021. máj. 12. 00:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!