Milyen az élet Debrecenben, Pécsen és Győrben?
Figyelt kérdés
Jövőre fogok egyetemre menni, az építészeti irány érdekel. Milyen a fenti városok légköre, tömegközlekedése, illetve milyen programok vannak? Az emberek általában milyenek? Ha valaki építész szakra jár a három város valamelyikében, szívesen veszem, ha mesél az egyetemről is (programok, koli, bulik, közösség). Előre köszi a válaszokat :)2020. nov. 28. 20:54
11/13 anonim válasza:
Szerintem Debrecen egyáltalán nem olyan rossz hely mint ahogy a 7-es véleményezte. A panel lakótelepek se annyira lepukkantak itt, a panel házak jelentős része már fel van újítva. Az, hogy ő búval baszott emberkékkel került kapcsolatba meg egyéni szociális probléma, biztos vannak ilyenek Győrben és Pécsett is. Nekem egyébként Győr annyira nem tetszett mikor ott jártam, valahogy többre számítottam. Pécs viszont tetszett főleg a Mecsek és a dimbes-dombos környezete miatt, viszont gazdaságilag elmaradottabb a másik két városhoz képest. Szerintem látogasd meg mind a három várost és úgy könnyebben alkotsz véleményt.
12/13 anonim válasza:
Debrecen főpolgármestert "adott" az országnak, és lehet hogy miniszterelnököt is:)
13/13 anonim válasza:
Debrecen úgy kiemelkedően jó hely, hogy se hegye, sem folyója nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!