Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A téli szünet lehet hogy szép...

A téli szünet lehet hogy szép hosszú lesz és eltart február 8-ig akár?

Figyelt kérdés
Most lehet kötözködni hogy online oktatás van, tehát ez nem szünet, de a kérdésem akkor is ennyi: lehet feb 8-ig nem is lesz (jelenléti ) iskola?
2020. nov. 27. 09:25
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

"Inkább vágd el a netkábelt,"

milyen kábelt hol van már kábel a középkorban? 4G+ mobilneten vagyok.

2020. nov. 28. 11:08
 32/38 anonim ***** válasza:
72%
Azon még jobban terjed! Végy egy baltát, és verd szét az adótornyot!
2020. nov. 28. 11:13
 33/38 anonim ***** válasza:
25%
Azt ugye tudod, hogy ha nem tanulsz, akkor nem lesz neked távmunka? Sőt, pályakezdőként is ritkán raknak távmunkára.
2020. nov. 28. 11:43
 34/38 A kérdező kommentje:

"Azt ugye tudod, hogy ha nem tanulsz, akkor nem lesz neked távmunka? "

Hol írtam én hogy nem tanulok? Kádárproli. A távoktatás mióta egyenlő a "nem tanulással"???

csak úgy jelzem , a tavaszi távoktatási időszakban önerőből nulla tanári segítséggel letettem egy angol felsőfokot.

Előtte tanári segítséggel 3x mentem neki, nem sikerült. Tavasszal a leállás alatt nekifeküdtem és lám 95% lett.

nem tanulás mi? én máris ennyit köszönhetek a távoktatásnak.

2020. nov. 28. 12:01
 35/38 anonim ***** válasza:
76%
Jaj hagyjuk már. :D Én nevetek ezen a hülyén. Nem veszitek észre, hogy provokálni van itt Mr. Tökéletes? Mondom, hogy egy kretén. Akármit fogtok neki írni, úgysem fogja fel. Neki nulla segítséggel 95%-os lett a felsőfokú nyelvvizsgája. Ha ha ha... Mondjuk itt mindenki azt ír amit akar. Ha őt ez élteti akkor az ő dolga. Ennyi öröme van az ilyen embernek.
2020. nov. 28. 12:28
 36/38 A kérdező kommentje:

"Neki nulla segítséggel 95%-os lett a felsőfokú nyelvvizsgája."

NEM EZT ÍRTAM!!!!!! Hanem ezt.... "nulla tanári segítséggel "

meg előtte 6 év iskolai angollal ugyebár.... 5-8.-ig 3 év, 9-11-ig 3 év....

a nyelvvizsgára való FELKÉSZÜLÉSHEZ viszont nulla tanári segítségem volt... helyette online yt oktató videók

2020. nov. 28. 12:31
 37/38 anonim ***** válasza:
71%
Blablabla.. Szánalmas vagy!
2020. nov. 28. 12:47
 38/38 anonim ***** válasza:
54%

🤣🤣🤣🤣

Most találtam ezt a kérdést, zseniális😂😂

Nem vagy semmi kérdező😆

2020. nov. 29. 15:46
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!