A téli szünet lehet hogy szép hosszú lesz és eltart február 8-ig akár?
Adnà az ég 😀😀
Isteni h Csak gyakorlat van másra nem kell bejarni
Eddig az online oktatásért sírtak, utána azért, hogy dolgozat közben ne legyen bekapcsolva a webcam, most meg a kéthavi téliszünetért... Tipikus esete a "kezed nyújtod és a karod kell" mondásnak
Inkább mennének vissza az iskolapadba, ahelyett, hogy itt rontják a levegőt
#7: Egyetértek teljesen! Érettségi előtt is azért sírtak, hogy ne kelljen bemenni mert félnek a vírustól. :D De egész nyáron nem féltek bulizni, meg utazgatni. Annyira szánalmas.
Én nem tudom, hogy nem lehet ennyire kibírni a sulit. Mi lesz velük ha dolgozniuk kell? Bár nulla iskolával sok tudásuk nem lesz. Mert a facebook meg az instagram a lényeg.
"Érettségi előtt is azért sírtak, hogy ne kelljen bemenni mert félnek a vírustól. :"
és nem megérte? A szóbelik szépen el is maradtak, csak az írásbelik voltak. nem megérte?
" nem féltek bulizni, meg utazgatni"
ja és meséljük már el ki is volt az a személy aki azt pofázta hogy "Több Balaton kevesebb Adria" majd lefotózták őt Horvátországban?
Hm? KI is volt az?
Mondod a nevét vagy mondjam én?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!