Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gólyabálba barátomat el lehet...

Gólyabálba barátomat el lehet vinni?

Figyelt kérdés
Gondolom igen, ilyenkor jegyet is kell fizetni, ez kb mennyi? és a helyzet az, hogy nem biztos, hogy még el szeretném vinni, mert annyira még nem vagyunk együtt és ő egy kicsit ki is lógna a társaságból... ilyet, hogy közöljek vele?
2010. aug. 10. 00:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

nem lógna ki! Gólyabálba bárki mehet :)

nekünk tavaly azt hiszem valami 2-3 ezer körül volt a jegy, egyetemi hallgatóknak olcsóbb valamivel, nem tudok pontos infót adni sajnos :( :)

2010. aug. 10. 00:24
 2/6 anonim ***** válasza:
21%

ha te vagy a gólya ne vidd el!

Itt az a lényeg, hogy a többiekkel kapcsolatot teremts, nem az hogy a barátoddal legyél!

2010. aug. 10. 00:49
 3/6 A kérdező kommentje:
gólya vagyok, igen :P
2010. aug. 10. 01:02
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

nyugodtan viheted,nem fog kilógni akkor se,ha szakadt farmerban megy westerncsizmában...

ár egyetemenként változó,nálunk külsősnek 1500,felsőbbévesnek 800,golyának ingyen szokott lenni

2010. aug. 10. 07:00
 5/6 anonim ***** válasza:
én arra a kérdésedre szeretnék válaszolni, hogy hogyan közölheted vele: egyszerűen légy őszinte, az mindig kifizetődő :) egyenes legyél, ne kertelj, mondj el neki mindent ;)
2010. aug. 10. 14:05
 6/6 anonim ***** válasza:
Nálunk gólyabálba mindenki hozta a barátját, akinek volt. A belépő fősulisoknak 500 Ft, külsősöknek 800 Ft volt, de mivel a jegyszedő már kezdéskor félrészeg volt, külsős jegyet talán 10 db-ot adott el. Nem hiszem, hogy nagyon kilógna a társaságból. Nálunk legalábbis senki nem lógott ki. Az már más kérdés, hogy te nem szeretnéd, ha elmenne. Akkor mond meg neki, és kész. Ne kertelj. Mondd el, hogy mit gondolsz. Bár nem értem, hogy miért ne mehetne? Én jobban szeretek a barátommal szenvedélyesen táncolni, mint barátnőkkel ide-odalépkedni csak.
2010. aug. 10. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!