Bemehetek egy főiskolai előadásra úgy, hogy nem járok oda? Egy barátomat kísérném el.
Hopsz, nem gondoltam, hogy elsőre elküldi, mindig felajánl alternatívákat a rendszert...
Szóval én nem járok oda, de a barátom igen. Szeretném elkísérni, elvileg nem lesz se katalógus, se semmi, csak az érdekel, hogy ki szokták-e dobni a látogatókat.
ugyan, nem kell aggódni.
én most csinálom a második műszaki diplomámat levelezőn. egy-két évfolyamtársam olyan "tudományos" fejet képes vágni ha a tanár belelendül, hogy az nem semmi.
nem fogsz kilógni a tömegből.
Persze, mi milliószor csináltunk ilyet! Sőt, múlt félévben beültem vizsgázni egy másik karra és másik évfolyamra, mint amire én járok :D A vizsga ZH-ra frankón ráírtam a nevem, a szakom, a karom...barátnőm meg szólt utána hogy a neptunon körüzenetet írt a tanár, hogy XY (vagyis én) jelentkezzek nála mert nem vagyok feljelentkezve nála sem a tantárgyra, sem vizsgára, és semmilyen "nyomom" nincs, és hogy nincs széggyelnivalóm nagyon szép dolgozatot írtam :D :D azon röhögök azóta is.
Egy barátomnak szoktam még az óráira bejárni, oda is beírom simán a katalógusba a nevem aztán hagy gondolkozzon a tanár rajta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!