Bemehetek fősulin levelezősként az órákra?
Figyelt kérdés
Felvettek levelezőire, aztán van ugye nyelvóra is és arra gondoltam, h arra az egyre bejárnák rendszeresen.
Vagy nincs jogom hozzá?
2011. júl. 24. 10:49
1/6 anonim válasza:
Miért ne lenne? Előadásra nyugodtan lehet menni, mert általában az előadókban van hely, a gyakorlatokra is bemehetsz, csak ott meg kell kérdezni a tanárt hogy van e szabad hely.
2/6 A kérdező kommentje:
Kössszi
2011. júl. 24. 11:06
3/6 anonim válasza:
Persze akárhová bemehetsz nem csak a saját egyetemedre.
Az egyetemi/főiskolai előadások nyilvánosak, akár az utcáról is bemehetsz.
Én is beültem 1-2 előadásra ott, ahová később jelentkeztem.
4/6 anonim válasza:
Így van, az előadások teljesen nyilvánosak. A gyakorlaton meg a gyakorlatvezetőtől kell engedélyt kérni.
5/6 anonim válasza:
Lehet, hogy rosszul értem, de nem előadásra akarsz beülni, hanem egy nyelvszemináriumra, nem?
6/6 anonim válasza:
Én levelezőre járok, de csak akkor mehetek be nyelvre, ha felvettem az adott tantárgyat, hiszen ez kiscsoportos foglalkozás... Mondjuk nálunk nem is minden nyelv ingyenes csak az angol+ német. De ott is névsort vezetnek, szóval szerintem ha kifejezetten a nyelvóra érdekel, arra nem járhatsz csak úgy be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!